Стевия-подсладител за фитнес маниаци

Стевия-подсладител за фитнес маниаци! Защо това е така?

Истина е, че много от нас умишлено избягват всичко сладко, защото знаят, че захарта и изкуствените подсладители, които се съдържат в лакомствата, са вредни за здравето и противопоказни за спортуващи хора. Особено, ако искаме да изградим хубаво, балансирано тяло, без никакви излишни мазнини.

Тъй като повечето хора, които редовно посещават фитнеса, имат силна воля и са свикнали на различни лишения в името на крайната цел, те просто прибавят сладкото към забранените продукти и продължават напред. Това е похвално, но доколко е нужно

Ами ако има една новина, която да обърне с главата надолу представите ви за сладкото!?

Новината си има и име! То е „Стевия на прах“напълно безвреден заместител на захарта, създаден на природна основа и произведен в България от „Българска стевия“ ЕООД.

Стевия-подсладител за фитнес маниаци

Добрите новини не свършват дотук. Напротив, едва сега започват!

„Стевия на прах“ , макар да не отстъпва по нищо на захарта, няма да увеличи нежеланите мазнини в тялото ви, независимо дали го използвате в сурово състояние или след термична обработка.

Точно така, можете сами да прецените дали да подсладите кафето, чая, енергийния си шейк или протеиновата си напитка със „Стевия на прах“ или пък да си приготвите с нея истински сладкиш, с който да поглезите вкусовите си рецептори след упоритите тренировки. Това е ваш избор, значително улеснен от гаранцията, че консумирате нещо напълно безвредно за организма и фигурата ви. Напротив, продуктът дори спомага за по-лесното изгаряне на ненужните мазнини.

стевия-подсладител за фитнес маниаци

Освен това „Стевия на прах“ подпомага работата на черния дроб, сърдечно-съдовата, отделителната и други жизненоважни системи, които са обект на допълнителен стрес, когато организмът ни е подложен на интензивни физически натоварвания, каквито са тези във фитнес залата.

Тя спомага и за стабилизирането на кръвната захар, като я поддържа в нормални стойности. По този начин се предотвратява една от основните причини за развитието на диабет, може би най-разпространената от болестите, превърнали се в бич на модерното общество.

 „Стевия на прах“ е продукт, подходящ за включване в хранителния режим на всеки запален по фитнеса атлет, независимо дали целите ви са да постигнете изчистен релеф или солидна мускулна маса.

Тъй като разграждането на захарта затормозява допълнително организма, заместването й със „Стевия на прах“ ще ви помогне да се чувствате по-енергично и да постигате по-оптимални резултати в тренировките си.

man-1282232_1920

Продуктът не съдържа никакви консерванти или други „химии“, което му осигурява заслужено място в хранителния режим на много професионални атлети и любители на спорта. Да не забравяме, че според единодушното мнение на лекарите захарта е една от най-опасните „отрови“ на съвремието ни. Така че, след като можем да я заместим с безвреден продукт, без да губим от усещането за сладост, едва ли има причина да не го направим.

Сами можем да се уверим, че „Стевия на прах“ наистина отговаря на най-високите изисквания на клиента и притежава всички описани качества. Още повече, че ще усетите положителния ефект почти веднага след като заместите захарта с нея.

Поради липсата на консерванти и изкуствени подсладители продуктът е подходящ за абсолютно всички ни, но особено полезен е за активно спортуващите.

СТЕВИЯ НЕ СЪДЪРЖА НИКАКВИ КАЛОРИИ!

Стевия помага срещу наднормено теглоОт съществено значение е да не забравяме, че атлетическите занимания изискват изграждане на стриктен и много балансиран хранителен режим, в които всяка съставка може да „наклони везните“ в правилна или погрешна посока. За всеки от нас е улеснение да знае, че чрез използването на стевия има едно задължение по-малко.

Споменахме вкусовите качества на „Стевия на прах“ неколкократно, но нека уточним още нещо много съществено, макар и поне на първо време малко подценявано. Повечето продукти от този тип, предлагани на пазара, имат специфичен леко горчив вкус и послевкус. Това не се отнася до „Стевия на прах“. За нея е характерна класическата сладост, добре позната на всички ни, като в известна степен, това се дължи и на съдържащия се още в продукт „Стевия на прах“ еритритол– естествен подсладител, който се извлича от царевица. Използването му се налага от факта, че екстрактът от стевия е близо 300 пъти по- сладък от захарта, което го прави труден за дозиране и директна консумация!

Благодарение на малтитола, сега „Стевия на прах“ е само 5 (пет) пъти по- сладка от захарта, или казано с други думи- 1 лъжичка стевия на прах се равнява на 5 лъжички захар!

Сега, вече можете спокойно да опитате „Стевия на прах“ , и да се уверите в нейните качества сами!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *