БЪЛГАРСКА СТЕВИЯ

СТЕВИЯ - 100% НАТУРАЛНА СЛАДОСТ! БЕЗ КАЛОРИИ! ЗАМЕСТИТЕЛ НА ЗАХАРТА И ИЗХУСТВЕНИТЕ ПОДСЛАДИТЕЛИ!

Сироп от стевия

Сироп от стевия- изпитана рецепта как да си го приготвите сами в домашни условия!

Напълно подходящ за включване в различни хранителни режими, диети и здравословно хранене! 

сироп от стевия

Какво представлява сироп от стевия?

Сиропът от стевия, освен че притежава бактерицидни свойства, може да бъде съхраняван в продължение на няколко години. Приблизително по- сладък е от захарта между 80 и 120 пъти, но не съдържа никакви калории!

Какво ни е нужно за да си приготвим сами сироп от стевия?

Нужни са ви съвсем малко неща за да си приготвите сами вашия домашен сироп от стевия. Ако вече сте си направили настойка от сухия лист от билката стевия (Stevia Rebaudiana), най- добре е да използвате нея, но ако не сте- можете да видите как да я приготвите ТУК 

Разбира се, за да сте сигурни в резултата, моля внимателно спазвайте всички наши съвети.

Как да приготвим домашен сироп от стевия?

В подходящ съд, изсипете вече готовата настойка от стевия.  След това, можете да я оставите да се вари на слаб огън директно на котлона или да я приготвите на водна баня. Без значение кой от двата начина ще изберете, важното е да я варите достатъчно време- до пълно сгъстяване.

Показател за това, че вашия сироп от стевия е готов,  ще бъде това, че капка от него няма да се разтича върху съда в който го варите.

След като е готов, махнете сиропа от огъня и го изчакайте да изстине. После, прехвърлете вашия домашно приготвен сироп от стевия в друг съд- подходящ за съхранение.

Употреба на сироп от стевия?

Така получения домашен сироп от стевия можете да употребявате както като подсладител за различни напитки и коктейли, така и в кулинарията- за приготвянето на различни храни и десерти. Важно е да знаете, че той ще е приблизително по- сладък от захарта между 80 и 120 пъти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *