МАЛТИТОЛ – MALTITOL

18,00 лв.

Категория:

Описание

МАЛТИТОЛ – MALTITOL
100% НАТУРАЛЕН ПОДСЛАДИТЕЛ

МАЛТИТОЛ – MALTITOL е висококачествен 100% натурален подсладител- напълно безвреден заместител на захарта и изкуствените подсладители.

Подходящ е за директна консумация, готвене и консервиране.

Не съдържа ГМО, консерванти и оцветители.

Начин на употреба: МАЛТИТОЛЪТ е във формата на прах и на вид е точно като бялата пудра захар, но е по- малко сладък от нея. Специално създаден за нуждите на сладкарството, той е лесно разтворим и напълно подходящ за подслаждане на различни храни, десерти, компоти, сладка, топли и студени напитки.

МАЛТИТОЛ издържа на термична обработка, без да променя качествата си.  Да не се превишава препоръчителната дневна доза от 30гр. Прекомерната консумация може да предизвика лек слабителен ефект.

МАЛТИТОЛ на прах е заместител на захарта във всеки здравословен и балансиран хранителен режим. Попадайки в кръвта, той веднага бива филтриран от бъбреците и се извежда с урината. МАЛТИТОЛ не се поддава на ферментация, поради което в организма не постъпват продукти от неговия разпад, които биха могли да имат калоричност.

Препоръчва се замяната на бялата захар с МАЛТИТОЛ, тъй като той значително намалява риска от затлъстяване, което пък е в основата на много заболявания, като: захарен диабет; сърдечни патологии (исхемична болест, инфаркт на миокарда); съдови патологии; жлъчно-каменни болести, холецистит, артрит и други.

До този момент специалистите са убедени, че тази хранителна добавка не води до привикване и зависимости. В по- големи количества той може да предизвика лек слабителен ефект, но това пък го прави изключително подходящ за употреба при забавен метаболизъм или запек.

Прочетете повече за МАЛТИТОЛ

Състав: 100% Малтитол – Maltitol

Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място.

Нетно количество: 900 гр.

Произведено от: „Българска стевия“ ЕООД

Гр. Велико Търново‘5000, ул. „Филип Тотю“ №1

Тел.: 0879293393, bgstevia.com, sales@bgstevia.com

Най- добър до: 01.2024

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.