ЕРИТРИТОЛ НА ПРАХ

22,00 лв.

Категория:

Описание

ЕРИТРИТОЛ НА ПРАХ /  ERYTHRITOL POWDER
100% НАТУРАЛЕН ПОДСЛАДИТЕЛ

„Еритритол на прах“ е висококачествен 100% естествен подсладител- напълно безвреден заместител на захарта и изкуствените подсладители.

Подходящ е за директна консумация, готвене и консервиране.

Не съдържа ГМО, консерванти и оцветители.

Няма вредния ефект на захарта върху зъбите и не съдържа калории.

Подходящ за диабетици!

Подходящ при кето и нисковъглехидратен хранителен режим!

Подходящ за вегетарианци и вегани!

„ЕРИТРИТОЛ НА ПРАХ“ е произведен в съответствие с изискванията на Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/, съгласно добрите хигиенни практики и система за осигуряване на безопасността на храните /HACCP/!

Начин на употреба: Еритриолът е във формата на прах и на вид е точно като бялата пудра захар, но е по- малко сладък от нея. Специално създаден за нуждите на сладкарството, той е лесно разтворим и напълно подходящ за подслаждане на различни храни, десерти, компоти, сладка, топли и студени напитки. Еритритолът издържа на термична обработка, без да променя качествата си.  Да не се превишава препоръчителната дневна доза от 30гр. Прекомерната консумация може да предизвика лек слабителен ефект.

Еритритолът няма енергийна стойност и не съдържа никакви калории!

Еритритол на прах е идеалния заместител на захарта във всеки здравословен и балансиран хранителен режим. Попадайки в кръвта, той веднага бива филтриран от бъбреците и се извежда с урината. Еритритолът не се поддава на ферментация, поради което в организма не постъпват продукти от неговия разпад, които биха могли да имат калоричност.

Препоръчва се замяната на бялата захар с еритритол, тъй като той значително намалява риска от затлъстяване, което пък е в основата на много заболявания, като: захарен диабет; сърдечни патологии (исхемична болест, инфаркт на миокарда); съдови патологии; жлъчно-каменни болести, холецистит, артрит и други.

До този момент специалистите са убедени, че тази хранителна добавка не води до привикване и зависимости. В по- големи количества той може да предизвика лек слабителен ефект, но това пък го прави изключително подходящ за употреба при забавен метаболизъм или запек.

Прочетете повече за ЕРИТРИТОЛ…

Състав: 100% Еритритол / Erytritol /

Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място.

Нетно количество: 900 гр.

Произход на суровината: Франция

Произведено от: „Българска стевия“ ЕООД

Гр. Велико Търново‘5000, ул. „Филип Тотю“ №1

Тел.: 0879293393, bgstevia.com, sales@bgstevia.com

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.