БЪЛГАРСКА СТЕВИЯ

СТЕВИЯ - 100% НАТУРАЛНА СЛАДОСТ! БЕЗ КАЛОРИИ! ЗАМЕСТИТЕЛ НА ЗАХАРТА И ИЗХУСТВЕНИТЕ ПОДСЛАДИТЕЛИ!

Консерви със стевия

КОНСЕРВИ СЪС СТЕВИЯ? ДА, РАЗБИРА СЕ!
КАК ДА СИ ПРИГОТВИТЕ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ КОНСЕРВИ СЪС СТЕВИЯ ?

Да се приготвят консерви със стевия в домашни условия е не само възможно, но е и сравнително лесно, повярвайте ни. Най- важното условие е да прецените правилното количество стевия, което да сложите във вашите консерви със стевия. Първо, това количество е различно в зависимост от това какви зеленчуци или плодове ще консервирате, и второ- все пак е в известна степен и въпрос на вкус, дали те трябва да носят определена сладост или точно обратното.

Таблицата по -долу ви показва количеството, в случая- сух лист от стевия, което ви е необходимото за приготвянето в домашни условия на консерви със стевия от различни зеленчуци. Обърнете внимание, че количеството стевия (сух лист) се отнася за  3л. буркан!

За приготвянето на консерви със стевия в домашни условия, ние лично ви препоръчваме, да използвате стевия на прах, тъй като вероятността за допускането на евентуална грешка в количеството сладост е на практика невъзможна. Сладостта на този продукт е точно изчислена (1;4), докато при сухия лист, настойката, отварата или сиропа от стевия, е невъзможно тя да бъде определена с такава точност.

West_Show_Jersey_July_2010_45

 

Таблица: Консерви със стевия (сух лист от стевия):

Таблицата показва необходимото ви количество сух лист от стевия за приготвянето в домашни условия на консерви със стевия от различни зеленчуци

Зеленчук

Сух лист от стевия*

Пипер

1-2

Домати

4-5

Краставици

2-3

Асорти зеленчуци

2-3

  * Мерна единица- грам (g)

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *