Здраве, Щастие, Красота

Даниел Панов и Ивайло Проданов българска стевия еоод

Здраве, Щастие, Красота

Във Велико Търново се проведе 14-тото издание на Международния форум-изложение „Здраве, щастие и красота”, на който специално участие взе и фирма Българска стевия ЕООД

Здравният форум беше открит лично от кмета на града – Даниел Панов.

Изложението се организира в старата столица за четвърти пореден път и се радва на значителен интерес заради разнообразните методи и продукти за здравословен живот, които показва. 

„Ако не се грижим за нашите тела, няма да има къде да живеем”, се обърна към присъстващите организаторът на форума Теодор Неделчев. Специалните гости Даниел Панов и зам.областният управител  Николай Петров обърнаха внимание колко е важно да се мисли позитивно и да се постигне баланс между физика и душевност чрез мисъл за здравето.

ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КРАСОТАГ-н Панов изрази приятната си изненада от присъствието на нови продукти, насочени към болните от диабет, като предлаганата за първи път изцяло българска стевия.

Растението, което е известно с множеството си профилактични и лечебни свойства, е отгледано, обработено, таблетирано и пакетирано в България от великотърновската фирма „Българска стевия“ ЕООД.

Въпреки че са отскоро на пазара, таблетките от стевия се радват и на чуждестранен интерес, каза за Север.бг управителят Ивайло Проданов.

Статия за „Българска стевия“ ЕООД в Север.бг, автор: Станимира Колева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *